search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:05
MENU CLOSE

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει όσα συνέβησαν με τον Κλίντον στις τουαλέτες του Λευκού Οίκου: «Τελείωσε και τον πήρα αγκαλιά»

14.11.2018 07:07
Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει όσα συνέβησαν με τον Κλίντον στις τουαλέτες του Λευκού Οίκου: «Τελείωσε και τον πήρα αγκαλιά»  - Media

 

Η Μόνικα Λεβίνσκι η γυναίκα που έγινε διάσημη για την ερωτική της σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, η γυναίκα που έγινε διάσημη για τον περίφημο «λεκέ» επάνω στο φόρεμα της, σπάει (για άλλη μια φορά) τη σιωπή της και αποκαλύπτει πως έκανε στοματικό έρωτα στον Κλίντον μέσα στις τουαλέτες του οβάλ γραφείου του Λευκού οίκου.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο η Μόνικα μιλάει για τα πάντα ακόμη και για τον λεκέ στο μπλε φόρεμα που φορούσε εκείνο το βράδυ. Το ντοκιμαντέρ λέγεται «υπόθεση Κλίντον» και επεισόδιο του αποκάλυψε η New York Post.

Σύμφωνα με το επεισόδιο, ο λεκές προκλήθηκε αφού έκανε στοματικό έρωτα στον κύριο Πρόεδρο και εκείνη δεν το είχε καταλάβει. Νόμιζε αργότερα στο τραπέζι ότι είχε πέσει ντιπ από σπανάκι και της είχε λεκιάσει το μπλε φόρεμα.

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: «Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας», λέει η Λεβίνσκι.

Περιγράφει επίσης πως την κάλεσε ο Κλίντον στον λευκό οίκο για να της κάνει ένα δώρο. Της χάρισε ένα αντίγραφο του βιβλίου του Ουίτμαν το «φύλλα χλόης» και μια καλοσμιλευμένη καρφίτσα. Στη συνέχεια πήγαν στις τουαλέτες.

Και αποκαλύπτει: «Και έτσι μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα, όπου μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του. Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ΟΚ».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

Η Μόνικα τονίζει στο ντοκιμαντέρ πως δεν πιστεύει ότι ο Μπιλ πρέπει να ζητήσει συγνώμη από εκείνη αλλά εκείνη (η Μόνικα) θέλει να πει στη Χίλαρι πόσο λυπάται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04