search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Έμμεσες απειλές Τσαβούσογλου: Λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων μας

14.11.2018 13:51
Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε και θα αυξήσουμε τις γεωτρήσεις στη Μεσόγειο - Media
 
«Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου. Δεν επιθυμούμε κανείς να εμπλακεί σε περιπέτειες», είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας στην επιτροπή για τον προϋπολογισμό στην τουρκική εθνοσυνέλευση.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Τσαβούσογλου αναμένεται να συναντηθεί στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο στις ΗΠΑ, όπου θα μεταβεί τη Δευτέρα για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του ΟΗΕ για τη Συμμαχία των Πολιτισμών.
 
Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ έπειτα από τη Σύνοδο της Νέας Υόρκης αναμένεται να μεταβεί στην Ουάσινγκτον, ενώ ήδη ξεκίνησαν εργασίες μεταξύ των δύο Υπουργείων Εξωτερικών για το πρόγραμμα της συνάντησης.
 
Όπως μεταδίδεται, αναμένεται να συζητήσουν τον οδικό χάρτη της αποχώρησης του YPG (Κούρδοι της Συρίας) από το Μέμπιτς της Συρίας, το αίτημα της Άγκυρας να εφαρμοστούν και εναντίον των Κούρδων μαχητών της Συρίας τα ίδια μέτρα που έλαβε η Ουάσινγκτον κατά του ΡΚΚ, τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:54