search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Εξαγριωμένη πελάτισσα έσπασε στο ξύλο υπάλληλο για λίγη κέτσαπ παραπάνω (Video)

14.11.2018 15:09
Εξαγριωμένη πελάτισσα έσπασε στο ξύλο υπάλληλο για λίγη κέτσαπ παραπάνω (Video) - Media

 

Πέθαινε της πείνας; Είχε κακή εξυπηρέτηση; Το προσωπικό ήταν αγενές και πιθανώς αργό, μη μπορώντας να συμμεριστεί την πείνα της; Ποιος ξέρει;

Κι όμως! Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μια γυναίκα στην περιοχή Σάντα Αννα της Καλιφόρνια ήταν όταν ο υπάλληλος καταστήματος των McDonald’s είχε το…θράσος να της αρνηθεί λίγη κέτσαπ παραπάνω! Μοιραία, αντιμετώπισε τις γροθιές της, για να μάθει να λέει όχι για την κέτσαπ!

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το συμβάν έλαβε χώρα σε κατάστημα drive-in της αλυσίδας. Η δράστις, μπήκε στο κατάστημα από την είσοδο του προσωπικού και όταν ο υπεύθυνος της αρνήθηκε κι άλλο κετσαπάκι και την προέτρεψε να βγει εκτός καταστήματος, η μαινόμενη πελάτισσα τον χτύπησε, πιάνοντας τον στη συνέχεια από τον λαιμό.

Βίντεο από το εσωτερικό του καταστήματος, που δημοσιεύει η τοπική αστυνομία, αποτυπώνει την προσπάθεια άλλων υπαλλήλων να σώσουν τον άνδρα από τα χέρια της εξοργισμένης γυναίκας. Τελικά, το περιστατικό έληξε όταν ένας άλλος άνδρας (πιθανότατα συνεπιβάτης της επιτιθέμενης), κατάφερε να την συγκρατήσει, πριν αποχωρήσουν βιαστικά από το κατάστημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59