search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Τσίπρας: Φοράει τη φανέλα του Αντετοκούμπο και στέλνει μήνυμα κατά του ρατσισμού (Photo)

15.11.2018 14:38
Τσίπρας: Φοράει τη φανέλα του Αντετοκούμπο και στέλνει μήνυμα κατά του ρατσισμού (Photo) - Media

 

Με μια φωτογραφία στην οποία φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με το όνομα «Αντετοκούνμπο» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω Instagram, σχετικά με το ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο.

«Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Νίνα Κασιμάτη: Είμαστε αδέλφια

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αδελφό του Θανάση, σχετικά με το ρατσιστικού χαρακτήρα σχόλιο, του οποίου ήταν αποδέκτης, σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter, η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη. Έγραψε συγκεκριμένα:
«Είμαστε αδέλφια στην ίδια πατρίδα με εσάς Γιάννη @Giannis_An34 και καταδικάζουμε τη λεκτική επίθεση στον Θανάση @Thanasis_ante43. Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην αθλητική οικογένεια ούτε στον Πειραιά της προσφυγιάς, της εθνικής αντίστασης, των δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων!».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:26