search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:21
MENU CLOSE

World Party 2: Αυτό είναι το πρόσωπο – έκπληξη που παίρνει τη θέση του Μαυρίδη

18.11.2018 10:02
World Party 2: Αυτό είναι το πρόσωπο – έκπληξη που παίρνει τη θέση του Μαυρίδη - Media

 

Ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του Alpha. Ειδικά στο δυναμικό κοινό (που ενδιαφέρει πιο πολύ διαφημιστές και διαφημιζόμενους) σημείωνε εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης. Και όμως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είχε το φινάλε που της άξιζε καθώς οι σχέσεις των δυο παρουσιαστών προς το τέλος του World Party πέρασαν από 40 κύματα.

Φαίνεται όμως ότι το επιτυχημένο πρόγραμμα επιστρέφει. Αυτή τη φορά όμως σε άλλο κανάλι και με άλλο δίδυμο στην παρουσίαση. Για την ακρίβεια μόνο εις εκ των δυο του πρώτου World Party θα παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής. Ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τη θέση του Μαυρίδη όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Secret θα πάρει η σύζυγος του Σάκη, Χριστίνα Μπόμπα και η εκπομπή θα βγει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς η αλλαγή στα πρόσωπα, μοιραία θα φέρει και αλλαγή στο κόνσεπτ. Η κεντρική ιδέα των ταξιδιών ανά τον κόσμο, θα παραμείνει ίδια, αλλά ο τρόπος παρουσίασης και οι…δοκιμασίες των παρουσιαστών θα αλλάξουν.

Μένει να δούμε αν θα έχει την ίδια επιτυχία με το πρώτο World Party καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ξαναζεσταμένο φαγητό (και με άλλη συνταγή) σπάνια είναι νόστιμο.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14