search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ποια σειρά κάνει μονοψήφια και «εκτοξεύεται» στην μεταμεσονύκτια προβολή του! (Photo)

20.11.2018 09:08
Τηλεθέαση: Ποια ελληνική σειρά έφτασε 44,8% στην επανάληψη!  - Media

 

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην τηλεθέαση με το Greece’s Next Top Model να κερδίζει την πίτα του λέοντος. Ανεβασμένη είναι, όμως, γενικώς η prime time με τις σειρές του Alpha το «Σόι Σου» και «Τατουάζ» να ξεπερνούν το 21%, αφήνοντας πίσω το «Ελλάδα Έχεις Τάλεντο» στο ΣΚΑΪ που βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από την περασμένη χρονιά, φθάνοντας μετά βίας στο 15% του κοινού.

Γενικότερα την πρωινή ζώνη μέχρι και τις 14:00 πρώτος τερματίζει ο ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη να κατακτά τη Δευτέρα το 25,5% του δυναμικού κοινού και τη Φαίη Σκορδά στο Πρω1νό να αγγίζει το 22,3%.

Στην ίδια ζώνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day στον Alpha ήταν γύρω στο 18% όσο και το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του STAR στη «Φωλιά των Κου Κου» με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη πλησίασε το 17%, η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» το 16%, το Shopping Star ξεπέρασε το 24% και ακολούθησαν με πολύ χαμηλότερα ποσοστά οι υπόλοιπες εκπομπές του ανταγωνισμού με τον Νίκο Μουτσινά να συνεχίζει να σημειώνει διψήφιο μέσο όρο στο Open και συγκεκριμένα 13,6%.

Καμία αλλαγή στις επιδόσεις των τηλεπαιχνιδιών με μοναδική εξαίρεση το «Still Standing» στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Μπεκατώρου το οποίο βρίσκεται στο 20%.

Στην αρένα των δελτίων ειδήσεων ο ΑΝΤ1 πέρασε στην πρώτη θέση με πάνω από 20%, πολύ κοντά σε απόσταση αναπνοής ο Alpha, ακολουθεί το STAR κοντά στο 16%, ο ΣΚΑΪ περίπου στο 10% ενώ το Open ξεπέρασε το 6%.

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση είναι τα ποσοστά που σημειώνει η σειρά του ΣΚΑΙ «Όσο έχω εσένα» η οποία στην κανονική της προβολή μετά βίας φθάνει στο 8%, ενώ στη μεταμεσονύκτια προβολή της συγκεντρώνει το 18% του τηλεοπτικού κοινού!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01