20/07/2019 13:51:33

Πανικός στον αέρα για επτά εφοριακούς!

Πανικός στον αέρα για επτά εφοριακούς! - Media

 

Στη θέα τους και μόνο οι φοροφυγάδες ανεβάζουν επικίνδυνα παλμούς. Όμως, αυτήν τη φορά, το περασμένο Σάββατο, ήταν η σειρά των εφοριακών να… καρδιοχτυπήσουν, όταν ξαφνικά η πτήση τους προς το Καστελόριζο πήρε απρόσμενη τροπή! Λίγο προτού προσγειωθεί στο νησί το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τα μέλη του κλιμακίου ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση.

Μόλις αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε πρόβλημα οι επτά εφοριακοί, οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί επιβάτες της πτήσεις, κατατρόμαξαν και ζήτησαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Ωστόσο, το πλήρωμα τους καθησύχασε και, χάρη στους χειρισμούς των έμπειρων πιλότων, το αεροπλάνο έφτασε τελικά στον προορισμό του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όπως ανέφεραν οι επιβαίνοντες, οι καρδιές τους πήγαν στις θέσεις τους μόνο αφού βεβαιώθηκαν πως δεν κινδύνευαν.

Οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών ταξίδεψαν μέχρο τι Καστελόριζο στο πλαίσιο σχετικής δράσης που έχουν αναλάβει για την καλύτερη ενημέρωση των νησιωτών που κατοικούν σε ακριτικές περιοχές. Μαζί τους και ο διευθυντής της Φορολογικής Περιφέρειας Πειραιά Ρήγας Μπάρκουλας, ο οποίος συνοδεύει τα κλιμάκια σε αυτού του είδους τις εξορμήσεις. Το αεροσκάφος που μετέφερε τους εφοριακούς παρέμεινε για τρεις μέρες στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου, έως ότου μεταβούν στο νησί μηχανικοί για να το επισκευάσουν.

Πηγή: Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.