10/04/2020 23:16:25

Πάμελα Άντερσον: Γυμνή στο Instagram, μιλώντας για την... γυμνή αλήθεια (Photo)

Πάμελα Άντερσον: Γυμνή στο Instagram, μιλώντας για την... γυμνή αλήθεια (Photo) - Media

 

Εκτός από σύμβολο του σεξ, η Πάμελα Άντερσον τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει και έντονη ακτιβιστική δράση, με αποκορύφωμα την ανοιχτή στήριξη που παρέχει στον «πολιορκημένο» δημιουργό των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

Παράλληλα, αρκετά συχνά, μέσω των λογαριασμών της στα social media, κάνει παρεμβάσεις που κάθε άλλο ταιριάζουν με την εικόνα της «ξανθιάς σεξοβόμβας» που είχε καλλιεργηθεί για αυτή.

Έτσι, η Πάμελα ξαναχτύπησε και με μια «καυτή» ανάρτησή της στο Instagram επιχείρησε να μιλήσει για την «γυμνή αλήθεια» στις ανθρώπινες σχέσεις, συνοδεύοντάς την με μια σχεδόν γυμνή φωτογραφία της.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο, η 51χρονη σταρ έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «πιστεύεις σε ψέματα και καταλήγεις να μην εμπιστεύεσαι κανέναν εκτός από τον εαυτό σου... είναι αλήθεια τόσο σημαντικό; Κανείς δεν είναι απόλυτα ειλικρινής, ιδίως εκείνοι που κατηγορούν τους άλλους ως αναξιόπιστους.

Είναι η ανθρώπινη φύση, είναι πρακτική να είσαι ανοιχτός, να ζεις, να μη φοβάσαι. Άστους να λένε ψέματα. Αλλιώς είναι μοναχικά και θλιβερά, να σκέφτεσαι τόσο πολύ για τον εαυτό σου. Προτιμώ να πιστεύω τα πάντα και τους πάντες. Γιατί όχι; Ξέρεις την αλήθεια και όλα τα άλλα είναι διασκέδαση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.