search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:21
MENU CLOSE

Εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού ταξιτζή – Βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό (Video)

23.11.2018 16:19
Απόλυτη ανατροπή: Και δεύτερος ταξιτζής καταγγέλλει βιασμό του - Media
 
Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί από 29χρονο ηθοποιό έφερε στη δημοσιότητα εκμπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαίνονται ο 29χρονος ηθοποιός με τον 24χρονο οδηγό ταξί, την ώρα που μπαίνουν σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αγοράσουν κάτι για να φάνε.
 
 
Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τι είδε εκείνο το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου: «Έρχονται δύο άτομα. Στην αρχή ήρθε ο ένας από τη μεριά που είναι τα σάντουιτς. Δεν παρήγγειλαν καφέ. Σάντουιτς παρήγγειλαν και οι δύο. Πρώτα μπήκε ο ένας στην τουαλέτα και μετά ο άλλος. Ο ταξιτζής φορούσε γυαλιά μυωπίας. Μετά βγήκαν, πήραν τα σάντουιτς και έφυγαν. Μου φάνηκαν σαν δύο άνθρωποι που γνώριζαν ο ένας τον άλλον».
 
Για παραποίηση γεγονότων μιλά ο 29χρονος
Από την πλευρά του, από τις φυλακές Τριπόλεως όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, ο 29χρονος δήλωσε ότι «έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω».
 
Ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 24χρονου ταξιτζή, υποστηρίζει ότι είναι «θύμα παραποιημένων γεγονότων» και ότι δεν μπορεί να διακρίνει τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται.
 
Ο 29χρονος αναφέρθηκε στα ερωτικά εργαλεία που βρέθηκαν στην τσάντα του, και εξήγησε ότι τα κουβαλούσε για ένα ραντεβού που θα είχε ακολούθως. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι το ραντεβού μπορεί να πιστοποιηθεί μέσα από τις επαφές του στο κινητό του τηλέφωνο, για να αποδείξει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια πράξη σαν κι αυτή για την οποία κατηγορείται.
 
Τέλος, τόνισε ότι κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.
 
Πηγή: star.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46