search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Χώρισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί: Μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο του με την καλλονή Σεϊμά (Photos)

26.11.2018 12:57
Ατζούν Ιλιτζαλί: Το διαζύγιο, η τέραστια διατροφή και ο όρος-κλείδί - Media

 

Tίτλοι του τέλους έπεσαν στον γάμο του Τούρκου παραγωγού και της επί χρόνια συντρόφου του Σεϊμά Σουμπασί.

Ειδικότερα, έναν χρόνο μετά τον πολυτελή γάμο του Τούρκου καναλάρχη στον Σεν Τροπέ, ο οποίος διήρκεσε τρεις μέρες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο τηλεοπτικό δίκτυο Kemal D. Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του Τούρκου καναλάρχη, ο οποίος είχε αποκτήσει και ένα παιδί μαζί με τη Σεϊμά.

Τρεις γάμοι… τρία διαζύγια

Ο πρώτος γάμος του Ιλιτζαλί ήταν το 1988, με τη Σεντά. Mαζί της απέκτησε μια κόρη. Ο γάμος τους κράτησε μόλις 5 χρόνια με το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο το 1993.

Ο δεύτερος γάμος έγινε το 2003 με τη μελαχρινή Τουρκάλα Ζεϊνέπ. Μαζί, απέκτησαν δύο κόρες, αλλά ο γάμος δεν κράτησε πολύ καθώς ξέσπασε το σκάνδαλο πως ήταν ερωτευμένος με την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Σεϊμά Σουμπασί το 2016.

Το ρομάντζο με τη Σεϊμά

Η Σεϊμά γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1990. Σπούδασε σχέδιο μόδας σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Όταν έκανε τα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια, γνώρισε τον Ιλιτζαλί και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54