search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Στις γραμμές του τρένου είχαν αποκοιμηθεί οι τέσσερις πρόσφυγες που διαμελίστηκαν

28.11.2018 13:12
Κομοτηνή: Στις γραμμές του τρένου είχαν αποκοιμηθεί οι τέσσερις πρόσφυγες που διαμελίστηκαν - Media

 

Σε δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ανήκουν οι σοροί των τεσσάρων προσφύγων που παρασύρθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας από αμαξοστοιχία έξω από το χωριό Φύλακας, μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Κομοτηνής που έκανε την Τετάρτη τη νεκροτομή.

Σύμφωνα με εκτίμησή του, οι τέσσερις πρόσφυγες ήταν ξαπλωμένοι στη γραμμή και ενδεχομένως να μην αντιλήφθηκαν το τρένο επειδή τους πήρε ο ύπνος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι κατά πάσα πιθανότητα παρασύρονταν για τουλάχιστον 200 μέτρα, όπως φαίνεται από το γεγονός ότι αστυνομικοί συγκέντρωναν από αυτή την απόσταση διαμελισμένα μέλη τους.

Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι οι πρόσφυγες «διαμελίστηκαν απολύτως». Τα πώματα των προσφύγων αντιλήφθηκε μηχανοδηγός του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο το πρωί της Τρίτης και εκτιμάται ότι το τρένο που τους παρέσυρε πέρασε το προηγούμενο βράδυ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52