search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:38
MENU CLOSE

Ατζούν Ιλιτζαλί: Το διαζύγιο, η τέραστια διατροφή και ο όρος-κλείδί

01.12.2018 18:50
Ατζούν Ιλιτζαλί: Το διαζύγιο, η τέραστια διατροφή και ο όρος-κλείδί - Media
 
Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο γάμος του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί και της καλλονής συζύγου του Σεϊμά Σουμπασί, με τις φήμες για τις αιτίες του χωρισμού να οργιάζουν.
 
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, πλέον το διαζύγιο προχωρεί και μάλιστα, έγιναν ήδη γνωστοί οι όροι του. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το διαζύγιο είναι συναινετικό και ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή 21.000 ευρώ, στην Σεϊμά.
 
Τα χρήματα αυτά θα τα δίνει ο Τούρκος παραγωγός με έναν όρο, ότι η Σεϊμά δεν θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Σε περίπτωση που παντρευτεί ξανά, απλά ο Ιλιτζαλί θα σταματήσει να της δίνει τη μεγάλη αυτή διατροφή.
 
Η Σεϊμά θα μετακομίσει σε νέο σπίτι μαζί με την κόρη της, καρπό του ερωτά της με τον Τούρκο παραγωγό. Ο Ιλιτζαλί θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ το ζευγάρι θα συνεχίσει να συνεργάζεται αφού ο Τούρκος παραγωγός είναι συνέταιρος στο καφέ της Σεϊμά.
 
Τέλος, συμφώνησαν ότι πέρα από αυτά που ορίζονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό, κανείς τους δεν θα ζητήσει υλική ή ηθική αποζημίωση.
 
Πληροφορίες: Παραπολιτικά
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:38