search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Σενάρια για ονόματα-έκπληξη στις λίστες του ΚΙΝΑΛ

03.12.2018 17:33
Σενάρια για ονόματα-έκπληξη στις λίστες του ΚΙΝΑΛ - Media

 

Σενάρια για συμμετοχή πασίγνωστων ονομάτων στις λίστες του ΚΙΝΑΛ έχουν κυκλοφορήσει.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μόλις επιστρέψει η Φώφη Γεννηματά από την Λισαβόνα (7-9 Δεκεμβρίου), κατ’ αρχήν στην Πολιτική Γραμματεία (πιθανότατα θα διεξαχθεί Τετάρτη 9/12) και θα επικυρωθούν ακολούθως από την Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Ενα από αυτά είναι, σύμφωνα με το iefimerida.gr του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα όπως και του σεξολόγου Θάνου Ασκητή.

Αμφότεροι θα κατέβουν υποψήφιοι στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας. Εκεί θα «δώσουν μάχη» με τον πολύπειρο Μιχάλη Καρχιμάκη (προερχόμενο από το ΚΙΔΗΣΟ) και την Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στην Α’ Αθήνας θα κατέβει ξανά ο Κώστας Σκανδαλίδης, καθώς και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης προερχόμενος από το Ποτάμι.

Στη Νότια Αθήνα θα είναι υποψήφια η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, και (πιθανότατα) ο «παπανδρεϊκός» Γιώργος Πεταλωτής (ο οποίος αρνήθηκε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Εβρου), η Τόνια Αντωνίου και η Ζέφη Δημαδάμα.

Στην Α’ Πειραιά, υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Καρύδης, ο Βασίλης Κατσαφάδος, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στέλιος Μανουσάκης και ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στον α’ γύρο, Χάρης Πόντας.

Στην Β’ εκλογική περιφέρεια Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας και γνωστός δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλλης, ο πρώην δήμαρχος Κορυδαλλού Στέφανος Χρήστου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης (γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Διαμαντίδη) και ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Λιντζέρης,

Για την Α’ Θεσσαλονίκης προορίζεται η Εύα Καϊλή αν πει όχι για την διεκδίκηση του δήμου αλλά και η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Στην Αχαΐα θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου όπως και ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου.

Στην Αργολίδα θα κατέβει εκ νέου ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ στην Λάρισα θα «αναμετρηθούν» ο προερχόμενος από το ΚΙΔΗΣΟ Φίλιππος Σαχινίδης και ο προερχόμενος από το Ποτάμι Κώστας Μπαργιώτας.

Για την Ηλεία θα δώσουν μάχη οι Γιάννης ουτσούκος και Μιχάλης Κατρίνης.

Τέλος, για το Λασίθι θα είναι πιθανότατα υποψήφιος και ο Αντώνης Βγόντζας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου εκτιμάται ότι θα τοποθετηθεί επίσης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ωστόσο δεν έχει επιδείξει «πρεμούρα» αναμένοντας προφανώς συνάντηση με την ίδια την Φώφη Γεννηματά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25