06/08/2020 03:55:31

Η υψηλότερα αμειβόμενη επιχειρηματίας στον κόσμο αποκαλύπτει σχέδια για ακίνητα ύψους 100 εκατ. ευρώ (Photos)

Η υψηλότερα αμειβόμενη επιχειρηματίας στον κόσμο αποκαλύπτει σχέδια για ακίνητα ύψους 100 εκατ. ευρώ (Photos) - Media

 

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Bet365, η οποία είναι η υψηλότερα αμειβόμενη επιχειρηματίας στον κόσμο, Ντενίζ Κόατς σχεδιάζουν να κατασκευάσει ακίνητα αξίας που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ.

Στα σχέδιά της περιλαμβάνεται και ένα τεράστιο γυάλινο σπίτι.

Η 51χρονη η οποία βγάζει περίπου 300 εκατ. ευρώ τον χρόνο, δηλαδή 815.000 ευρώ τη μέρα προσέφερε ένα «ανόητο χρηματικό ποσό» στους γείτονές της για να αποκτήσει τα σπίτια τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα σχέδιά της, που εγκρίθηκαν πέρυσι, περιλαμβάνουν μια τεράστια γυάλινη βίλα, μια λίμνη και ένα κότερο, γήπεδα τένις και ένα καλοκαιρινό σπίτι. Θα υπάρχει επίσης ένα εξοχικό, ένα σπιτάκι πύλης, καρουσέλ, καθώς και διαμορφωμένο πάρκο. Το κτήμα θα βρίσκεται πίσω από φράχτες ύψους δύο μέτρων με 24ωρη ασφάλεια.

Η αγροικία μιας οικογένειας, που είχαν αρνηθεί να την πουλήσουν, θα περιβαλλόταν από το ακίνητο της Κόατς. Τελικά, η οικογένεια πιέστηκε και δέχθηκε μια «ανόητη» χρηματική προσφορά της Κόατς, όπως αναφέρουν οι Times.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.