search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:47
MENU CLOSE

Κοινωνικό Μέρισμα: Την Παρασκευή ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις

04.12.2018 15:06
Κοινωνικό Μέρισμα: Την Παρασκευή ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Media

Την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, αναμένεται να υπογραφεί η νέα κοινή υπουργική απόφαση, η οποία θα προβλέπει τα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος για το έτος 2018, ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων θα τεθεί σε λειτουργία από την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου.

Εκτιμάται ότι τα φετινά εισοδηματικά κριτήρια που θα περιλαμβάνονται στην υπό έκδοση Κοινή Υπουργική Απόφαση, θα κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με το 2017.

Δεν αποκλείεται να είναι αυξημένο κατά 5.000 ευρώ το όριο των περιουσιακών κριτηρίων εξαιτίας της αύξησης των αντικειμενικών αξιών.

Το κοινωνικό μέρισμα του 2018 θα δοθεί μέσω ηλεκτρονικών αιτήσεων που θα υποβληθούν στην ειδική ιστοσελίδα www.koinonikomerisma.gr με τους κωδικούς του taxisnet.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01