search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:43
MENU CLOSE

Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Στους δικαστές το «μπαλάκι» για τη σύλληψη του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού

04.12.2018 16:47
Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Στους δικαστές το «μπαλάκι» για τη σύλληψη του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού - Media

 

Στους δικαστές ρίχνει το «μπαλάκι» η ΕΛ. ΑΣ. για το ζήτημα της σύλληψης του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζουν ότι οι εισαγγελείς έδωσαν το «πράσινο φως» στις αστυνομικές αρχές για να προχωρήσουν σε συλλήψεις, αφού πρώτα είχαν ενημερωθεί «για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας».

Συγκεκριμένα, πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι «για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια».

«Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το «πράσινο φως» των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσοι οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης», καταλήγουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:42