search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:08
MENU CLOSE

To Batmobile του ‘66 ψάχνει -μέσω δημοπρασίας- τον Μπάτμαν του (Video & Photos)

06.12.2018 16:58
To Batmobile του ‘66 ψάχνει -μέσω δημοπρασίας- τον Μπάτμαν του (Video & Photos) - Media

 

Τον επόμενο «Σκοτεινό Ιππότη» του αναζητά το Batmobile του 1966 που δημοπρατείται από την RM Sotheby’s.

Το ιστορικό αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να περιορίζεται πλέον μόνο στους δρόμους του Γκόθαμ, αφού όποιος δύναται να δώσει ένα ποσό της τάξεως των 160.000 με 200.000 ευρώ μπορεί να κάνει δικό του το αμάξι του Μπάτμαν και να βαδίσει για άλλες πολιτείες.

 

Δύσκολα θα περνά απαρατήρητος δε, αφού πέρα από το κλασσικό μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου, ξεχωρίζει με τις κόκκινες γραμμές φωτισμού και τις Cragg ρόδες του. Το σαλόνι του Lincoln ’59 με χαλύβδινο σώμα αποτελεί αναπαράσταση πρώτης κατηγορίας του μοντέλου της αρχικής τηλεοπτική σειράς Μπάτμαν ενώ το ανοικτό πιλοτήριο είναι διακοσμημένο με στρογγυλά παρμπρίζ και στο εσωτερικό οι πορτοκαλί σωληνώσεις δίνουν τη δική τους αντίθεση στο μαύρο σαλόνι. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το τηλέφωνο Bat.

Αν κάτι απουσιάζει είναι το κουμπί εκτόξευσης του οδηγού σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Μάλλον προς προστασία του νέου επίδοξου Μπάτμαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01