search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Φίλη της Σπυροπούλου, παίκτρια στο ριάλιτι που παρουσιάζει; – Η φωτογραφία που προκαλεί συζητήσεις

08.12.2018 14:42
Φίλη της Σπυροπούλου, παίκτρια στο ριάλιτι που παρουσιάζει; - Η φωτογραφία που προκαλεί συζητήσεις - Media

 

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι και έχει «φλερτάρει» αρκετές φορές με την αποχώρηση. Πως επελέγη όμως για να μπει στην εκπομπή μόδας; Ήδη χρήστες στο twitter έχουν την δική τους άποψη ανακαλύπτοντας μια παλαιότερη φωτογραφία της συγκεκριμένης παίκτριας, με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

 

Περίπου ένα χρόνο πριν, οι δυο τους πόζαραν σε κοινή έξοδό τους… για καφέ, ενώ μερικούς μήνες μετά, καμιά τους δεν περίμενε πως το κοινό θα ανακάλυπτε τη μεταξύ τους σχέση.

«Έχει σπουδάσει αισθητική. Έχει δικό της ινστιτούτο με τη μητέρα της στη Γλυφάδα, όπου και διαμένει. Στα πλεονεκτήματα της περιλαμβάνει την αυτοπεποίθηση της, το συναισθηματισμό της και το γεγονός ότι είναι επικοινωνιακή. Μειονεκτήματα της θεωρεί το ότι είναι αγχωτική και ανυπόμονη. Δήλωσε συμμετοχή στο MSR , γιατί αγαπά τη μόδα και μπορεί να την υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες για εκείνη. Είδωλο της είναι οι σχεδιαστές Zimmerman, Dior, Balenciaga», διαβάζουμε στην επίσημη παρουσίασή της στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01