search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Ρόδο: Σημείωμα έδωσε ο 21χρονος στον πατέρα του – Τι λέει στην οικογένεια του θύματος

10.12.2018 11:13
Δολοφονία στη Ρόδο: Σημείωμα έδωσε ο 21χρονος στον πατέρα του - Τι λέει στην οικογένεια του θύματος - Media

 

Την πεποίθηση ότι θα λάμψει η αλήθεια κι ο γιος του θα δικαιωθεί, εξέφρασε ο πατέρας του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το παιδί είναι συγκλονισμένο και μετανιωμένο και ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον συγκρατούμενό του να προβεί στις πράξεις που του καταλογίζουν» τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας, που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο γιος του, του παρέδωσε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να γύρναγα τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως φοβήθηκα την βιαιότητα του συγκρατούμενού μου».

Όπως σημειώνει το «Έθνος», ο ίδιος αναφέρθηκε και στα εξής:

Για το πώς το διαχειρίζεται όλο αυτό: «Η οικογένειά μου είναι συγκλονισμένη με τον άδικο χαμό της κοπέλας. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια».

Για τον γιο του: «Είναι συγκλονισμένος και μετανιωμένος, που δεν μπορούσε να αποτρέψει το μοιραίο. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Για τη σχέση του με τον γιο του: «Ημασταν πολύ δεμένοι, πολύ κοντά του ήμουν. Γενικά ό,τι περνούσε από το χέρι μου το έπραττα».

Για το πώς τον περιγράφει: «Καλό παιδί, εργατικό, τον είχα μαζί μου στις επιχειρήσεις μου. Δουλεύαμε μαζί καθημερινά. Είναι φυσιολογικό, φιλότιμο παιδί».

Για το αν είχε μπλέξει σε καυγάδες: «Είχε ποτέ καυγάδες; Σαν παιδί, δεν θα έλεγα ότι είχε μπλέξει σε τίποτα σοβαρό. Μία φορά, δύο…»

Για το αν οδηγούσε: «Είχε ένα αμάξι της μητέρας του και μηχανάκι».

Για το όχημα με το οποίο έγινε ό,τι έγινε…: «Το δικό του αμάξι ήταν τότε συνεργείο. Δανείστηκε το δικό μου για να πάει γυμναστήριο κι αφού είχε τα κλειδιά το χρησιμοποίησε κι εκεί».

Για το αν γνώριζε τον 19χρονο: «Όχι προσωπικά, κάποιες φορές τον είχα δει που ερχόταν σπίτι. Πυκνά, έκαναν παρέα το τελευταίο 20ήμερο. Πριν από ένα χρόνο τον γνώρισε. Παρέα έκαναν τον τελευταίο μήνα».

Για το πότε έμαθε ότι τον έπιασαν: «Ηρθε στη δουλειά μου το Λιμεναρχείο και με συνόδευσαν εκεί. Μου είπαν, κάτι που αφορά στον γιο σου. Τα έχασα… περίμενα ότι κάτι σοβαρό είχε γίνει».

Για το αν είχε απασχολήσει τις Αρχές: «Όχι, ποτέ».

Για το πώς το διαχειρίζεται η οικογένεια: «Περνάμε Γολγοθά. Δύσκολο για όλους και για το μικρό μας παιδί. Είναι μικρή κοινωνία. Προσπαθούμε…

Για τη μεγάλη οργή του κόσμου: «Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η αντιμετώπιση του κόσμου, γενικά».

Για τις πρώτες λέξεις του γιου του: «Στην κουβέντα που είχε με τη μάνα του, της είπε δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι ο αυτουργός».

Για το τι είπε στον ίδιο: «Ηταν χάλια ήταν το παιδί. Δεν είμαι αυτός που χτύπησε την κοπέλα».

Για το ότι είναι φυλακή: «Είναι δύσκολο για όλους μας και γι αυτόν. Φοβάμαι τον στιγματισμό και μετέπειτα αν βγει από τη φυλακή και φανεί η αλήθεια».

Για την μικρή του αδερφή: «Δεν ξέρει τι έχει γίνει…»

Για την στάση των media: «Δεν είναι αληθή αυτά που λένε. Πολλά ψέματα για την οικογένειά μας και το παιδί μας. Υπάρχουν πολλές ανακρίβιες. Περιμένω να λάμψει η αλήθεια και να βγει το παιδί μου έξω.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16