search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:31
MENU CLOSE

Mε χριστουγεννιάτικα πουλόβερ Μέγκαν και Χάρι στο Μαντάμ Τισό (Photos)

11.12.2018 19:00
Mε χριστουγεννιάτικα πουλόβερ Μέγκαν και Χάρι στο Μαντάμ Τισό (Photos) - Media

 

Ντυμένοι με χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και με φανταχτερές γιρλάντες γύρω από τους λαιμούς τους, η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, χαμογελούν πλατιά και χαιρετίζουν θερμά τους επισκέπτες στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κέρινα ομοιώματα, οι νέες αυτές κινούμενες φιγούρες είναι στην πραγματικότητα ηθοποιοί που φοράνε μάσκες σιλικόνης, με τα πρόσωπα του δημοφιλούς πριγκιπικού ζευγαριού της Βρετανίας. Η δούκισσα του Σάσεξ και ο Χάρι διακοσμούν ένα δέντρο, ποζάρουν με τους επισκέπτες και κοιτούν με τρυφερότητα ο ένας τον άλλο.

Το μουσείο είχε παρουσιάσει τη «ζωντανή φιγούρα» του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον Αύγουστο, η οποία προκάλεσε τον ενθουσιασμό των επισκεπτών.

«Ρωτάμε πάντα τους επισκέπτες ποιόν θα ήθελαν να δουν και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι ήθελαν να δουν την έγκυο Μέγκαν. Εάν η Κέιτ (Μίντλετον) ήταν έγκυος ίσως να ήταν διαφορετικά» εξήγησε η εκπρόσωπος τύπου του μουσείου Νίνα Τσέρμπε.

«Αυτό το ζευγάρι δεν κυκλοφορεί και πολύ καιρό μαζί, δεν παρίστανται σε τόσες πολλές δημόσιες εκδηλώσεις και υπάρχουν πολλές εικασίες για το μέγεθος της κοιλιάς της κι αν θα γεννήσει αγοράκι ή κοριτσάκι… για αυτό ακριβώς ο κόσμος ήθελε να δει αυτούς τους δύο» σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου του μουσείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:31