search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Pole dancer χόρεψε αισθησιακά σε παιδικό διαγωνισμό ταλέντου και οι γονείς έφριξαν (Video)

13.12.2018 08:29
Pole dancer χόρεψε αισθησιακά σε παιδικό διαγωνισμό ταλέντου και οι γονείς έφριξαν (Video)  - Media

 

Ο διαγωνισμός ταλέντου, ήταν για παιδιά από ηλικίας 7 ετών και πάνω και γινόταν σε ένα κέντρο νεότητας στη Ρωσία. Άλλα παιδάκια διαγωνίστηκαν στο τραγούδι, άλλα στο παίξιμο ενός μουσικού οργάνου και κάποια άλλα διαγωνίστηκαν στο χορό. Μέχρι που ήρθε και η σειρά του επόμενου διαγωνιζόμενου. Τότε ήταν που οι γονείς έφριξαν και τα παιδάκια κοίταζαν με το στόμα ανοιχτό. Η επόμενη διαγωνιζόμενη δεν ήταν κάποιο παιδάκι αλλά μια γυναίκα κοντά στα 25, η οποία φορούσε μόνο τα εσώρουχα της και θα διαγωνιζόταν στο pole dancing.

Πιάστηκε στην μπάρα και με πλαστικές κινήσεις λικνιζόταν και χόρευε. Οι γονείς δεν ήξεραν τι να κάνουν. Κάποιοι φώναζαν, κάποιοι έκλειναν τα μάτια των παιδιών τους τα οποία είχαν λυθεί στα γέλια, κάποιοι κοίταζαν με το στόμα ανοιχτό. Μόλις τελείωσε το νούμερο της η κοπέλα υποκλίθηκε και περίμενε τη βαθμολογία της.

Κάποιοι γονείς σηκώθηκαν να διαμαρτυρηθούν και έλεγαν ότι δεν επιτρεπόταν να λάβει μέρος στο διαγωνισμό γιατί δεν ήταν παιδί.

Οι κριτές διάβασαν και ξαναδιάβασαν τους όρους του διαγωνισμού και κατέληξαν ότι αφού οι όροι γράφουν «επιτρέπεται η συμμετοχή από 7 ετών και άνω» και δεν ορίζουν όριο ηλικίας, τότε και η χορεύτρια είχε το δικαίωμα να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:06