search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:16
MENU CLOSE

ΛΑΕ: «Ασφαλίτες πήγαν να σπάσουν την πόρτα μέλους μας λόγω δίωξης για τους πλειστηριασμούς»

21.12.2018 14:32
ΛΑΕ: «Ασφαλίτες πήγαν να σπάσουν την πόρτα μέλους μας λόγω δίωξης για τους πλειστηριασμούς» - Media

 

Νέα δίωξη κατά του Αντ. Μαυρομάτη καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, οι άνδρες της ασφάλειας που επέδωσαν τη δίωξη στο μέλος της ΛΑΕ «παρέδωσαν παραλίγο να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού του» ενώ «έφτασαν στο σημείο να χυδαιολογούν σε βάρος των γονιών του, απειλώντας με φωνές ότι αν δεν ανοίξουν την πόρτα, τότε θα φύγουν και ο Αντ. Μαυρομμάτης θα δικαστεί ερήμην».

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Πρωτοφανείς και απίστευτες σε αριθμό και κυρίως σε μένος και θρασύτητα είναι οι κυβερνητικές, αστυνομικές, τρομοκρατικές διώξεις σε βάρος αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, για την διάσωση των λαϊκών περιουσιών και πρώτα απ’ όλα της πρώτης κατοικίας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αντώνη Μαυρομμάτη, στον οποίο επιδόθηκε 3η δικογραφία (περιλαμβάνει τον… μισό ποινικό κώδικα!) χθες, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και μάλιστα, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν -με τακτικές βγαλμένες από το χρονοντούλαπο- τους ηλικιωμένους γονείς του, οι ασφαλίτες που του την παρέδωσαν παραλίγο να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού του! Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο να χυδαιολογούν σε βάρος των γονιών του, απειλώντας με φωνές ότι αν δεν ανοίξουν την πόρτα, τότε θα φύγουν και ο Αντ. Μαυρομμάτης θα δικαστεί ερήμην.

Και τη νέα δικογραφία κατά του Αντ. Μαυρομμάτη (υπάρχει και προηγούμενη με συγκατηγορούμενο τον Παν. Λαφαζάνη) συνέταξε με κυβερνητική εντολή Τσίπρα και Γεροβασίλη, το αμαρτωλό – χουντικής και μετεμφυλιακής έμπνευσης – «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Τέτοιες αυταρχικές, τρομοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες, σκοτεινές εποχές, δείχνουν ότι στη χώρα μας η λεγόμενη δημοκρατία είναι ανύπαρκτη και σταματάει εκεί που αρχίζει η αντίσταση των πολιτών για να προασπίσουν τα πιο στοιχειώδη δικαιώματά τους στην ζωή, την ύπαρξη και την επιβίωση της κοινωνίας.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01