search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Το γύρισμα του trailer για το MasterChef 3 (videos)

29.12.2018 10:14
Το γύρισμα του trailer για το MasterChef 3 (videos) - Media

 

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη σεζόν, στο Star!Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον τρίτο κύκλο για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους κρίνουν, «γύρισαν» το trailer της εκπομπής.

Το trailer χωρίζεται σε 2 μέρη:

Στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές ετοιμάζονται να γνωρίσουν τους διαγωνιζόμενους, με τον Λεωνίδα να «κλέβει» την παράσταση αλλά τον Πάνο και τον Σωτήρη να… μένουν στο ύψος τους.

 

Στο δεύτερο μέρος. Ο Πάνος, ο Σωτήρης και ο Λεωνίδας μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων MasterChef.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:54