search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:15
MENU CLOSE

Φριχτή δολοφονία στην Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του επειδή είχε σχέση με Αφγανό

03.01.2019 07:35
Φριχτή δολοφονία στην Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του επειδή είχε σχέση με Αφγανό  - Media

 

Δράστης και θύμα είναι ομογενείς από την Αλβανία. Ο πατέρας δολοφόνησε και στη συνέχεια έθαψε την κόρη του στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, επειδή το κορίτσι είχε υποπέσει στο «θανάσιμο αμάρτημα» να έχει σχέση με έναν Αφγανό.

Η 28χρονη Αγγελική Πέτρου είχε εξαφανιστεί από τις 2 του μήνα από την Αλεπού της Κέρκυρας όπου διέμενε και η αστυνομία έψαχνε να τη βρει.

Κάποια στιγμή η αστυνομία άρχισε να εντείνει τις ερωτήσεις της προς το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας μέχρι που ο πατέρας έπεσε σε αντιφάσεις.

Τελικά αναγκάστηκε ο ίδιος να υποδείξει το σημείο όπου είχε θάψει την κόρη του αλλά και να παραδεχτεί το έγκλημα.

Ο ίδιος ο αλλοδαπός φίλος της Αγγελικής είχε πει από την αρχή στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν πως την Αγγελική τη σκότωσε ο πατέρας της επειδή δεν εγκρίνει τη σχέση τους. Ο πατέρας αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί πως αυτός ήταν ο λόγος που δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί.

Στην Αλεπού της Κέρκυρας ήταν γνωστό σε όλους ότι ο πατέρας δεν ενέκρινε τη σχέση αυτή και μάλιστα γινόντουσαν καθημερινά ομηρικοί καυγάδες στο σπίτι.

Από την πρώτη εξέταση η σορός του θύματος φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο. Περισσότερα όμως θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14