search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Ημίγυμνες στα χιόνια: Δυο διάσημες που το τόλμησαν! (Photos)

08.01.2019 10:06
Ημίγυμνες στα χιόνια: Δυο διάσημες που το τόλμησαν! (Photos) - Media

 

Νέα μόδα φαίνεται ότι “λανσάρουν” οι διάσημοι του εξωτερικού και αυτή δεν είναι άλλη από γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες τους με φόντο χιονισμένα τοπία!

Κι όμως, η τάση αυτή ολοένα και αυξάνεται, με τους celebrities που επιλέγουν “πικάντικες” πόζες στα χιόνια να πολλαπλασιάζονται!

Μια από αυτές είναι και η Κένταλ Τζένερ, μέλος της γνωστής οικογένειας των Καρντάσιαν και σήμερα το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Πρόσφατα την είδαμε να φοράει τα φτερά του αγγελουδιού της Victoria’s Secret και να ποζάρει με τα ρούχα και τα εσώρουχα για την ίδια σειρά της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράvτζου – και παράλληλα να χρίζεται βασίλισσα των απανταχού μοντέλων.

Η Κένταλ Τζένερ που δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της, φροντίζοντας να διατηρεί πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον των θαυμαστών της αυτή τη φορά πόζαρε στα χιόνια του Κολοράντο. Παρά τη χαμηλή θερμοκρασία που σχολίασε στη λεζάντα της, δε δίστασε να βγει σχεδόν γυμνή μέσα στη νύχτα εξασφαλίζοντας και άλλους ακολούθους αλλά και “καυτά” σχόλια για τα πλούσια προσόντα της…

Η Κένταλ δεν ήταν, ωστόσο, η πρώτη που τόλμησε να τα πετάξει όλα και να βγει στα χιόνια: Την αρχή είχε κάνει πριν από δυο χρόνια η Μαράια Κάρεϊ όταν πέταξε τη γούνα της και πόζαρε στα χιόνια φορώντας μόνο το μικροσκοπικό μπικίνι της, αφήνοντας άναυδους τους απανταχού θαυμαστές της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:36