search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Κόλαση φωτιάς: Παρανάλωμα του πυρός έγινε τάνκερ (Video)

08.01.2019 16:13
Ολοκληρωτική καταστροφή στον Μαυρίκιο: Κόπηκε στα δύο το ιαπωνικό τάνκερ – Εκατοντάδες τόνοι πετρελαίου στον Ινδικό (Video) - Media
 
Πυρκαγιά σημειώθηκε σε δεξαμενόπλοιο το πρωί της 8ης Ιανουαρίου, ενώ βρισκόταν κοντά στο νησί Λάμα, νότια του Χονγκ Κονγκ.
 
Πρόκειται για το πλοίο «Aulac Fortune», σημαίας Βιετνάμ με χωρητικότητα 17.500 τόνους, το οποίο μετέφερε κηροζίνη από το λιμένα του Dongguan προς το Χονγκ Κονγκ, μεγάλο μέρος της οποίας είχε εκφορτώσει στο λιμένα του Dongguan, όπως μετέδωσε το Reuters.
 
Τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν ο θάνατος ενός ναυτικού, ενώ δύο παραμένουν αγνοούμενοι, σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
 

Όμαδες έρευνας και διάσωσης που κατέφθασαν στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή μπόρεσαν να διασώσουν 23 μέλη του πληρώματος, τα οποία έπεσαν στην θάλασσα λόγω της έκρηξης που υποστηρίζεται ότι σημειώθηκε στο δεξαμενόπλοιο προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο, παραμένουν αδιευκρίνιστα.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25