search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:39
MENU CLOSE

Επιμένουν οι γιοι του Κ. Αγγελόπουλου: Εσφαλμένη η δικαστική απόφαση για τον πατέρα μας

11.01.2019 19:04
Νέα απάντηση Αγγελόπουλων στον πατέρα τους: Χωρίς τέλος το «σίριαλ» - Media
 
Την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε το αίτημα περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του Κων. Αγγελόπουλου, σχολίασαν οι γιοι του.
 
Ειδικότερα, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρουν: «Αναφορικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα μας και το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε επιτηδείως, δηλώνουμε τα εξής:
 
Η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι εξωφθάλμως εσφαλμένη. Δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας, το σύνολο των συνεργατών του αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του.
 
Επισημαίνουμε ότι από 21.12.2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα μας εναντίον μας περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να την μελετήσουν προσεκτικά…», καταλήγουν.
 
Πηγή: economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26