search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:12
MENU CLOSE

Οδηγοί προσοχή: Κατολίσθηση σε επαρχιακή οδό στα Καλάβρυτα

12.01.2019 15:28
Δημοτικό Συμβούλιο της Βενετίας: Απέρριψε σχέδιο για την κλιματική αλλαγή και… πλημμύρισε - Media

 

Πτώση βράχων και λάσπης επί του οδοστρώματος είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στο 12 χιλιόμετρο από Καλάβρυτα λίγο μετά από το Μέγα Σπήλαιο προς το τούνελ.

Σύμφωνα με το kalavryta news, συνεργεία της Περιφέρειας έσπευσαν στο σημείο και καθάρισαν τον δρόμο και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Επί τόπου βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αχαΐας Παναγιώτη Φλωράτο, προκειμένου να συντονίσουν το έργο των συνεργείων, τα οποία παραμένουν στο σημείο.

Λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χιονοπτώσεων, συνιστάται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο.

Η χιονόπτωση στο σημείο συνεχίζεται και η προσοχή των οδηγών επιβεβλημένη.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:12