search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Προκλητική απάντηση του γραμματέα της ΝΟΔΕ στο Μαξίμου για την επιχείρηση τρομοκράτησης βουλευτών

12.01.2019 17:54
Προκλητική απάντηση του γραμματέα της ΝΟΔΕ στο Μαξίμου για την επιχείρηση τρομοκράτησης βουλευτών - Media

 

Μέσω Facebook απάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου και στις καταγγελίες για επιχείρηση τρομοκράτησης βουλευτών ο Σπύρος Αβραμάκος, γραμματέας της Β4 ΝΟΔΕ της ΝΔ. 

«Μου προκαλεί πραγματική έκπληξη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας και το επιτελείο του, ενώ καταρρέει η κυβέρνηση και ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει πια τις κωλοτούμπες του εταίρου του, βρίσκουν το χρόνο να ασχοληθούν με ένα μήνυμα ενός Προέδρου από τις 66 ΝΟΔΕ της ΝΔ» έγραψε ο γραμματέας Σπύρος Αβραμάκος.

«Τους ενημερώνω, ότι η πρακτική να αποστέλλονται mails και να γίνονται τηλέφωνα από ψηφοφόρους σε πολιτικούς, είναι σύνηθες σε όλο τον πολιτισμένο δημοκρατικό κόσμο. Και περιττεύει ασφαλώς να αναφέρω, ότι η πίεση του τάχα επίμαχου μηνύματος είναι πολιτική.
Εμείς πιέζουμε να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών με επώνυμα μηνύματα.!! Άλλοι είναι αυτοί που πολιτεύτηκαν και πολιτεύονται με βία και μολότωφ!!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01