search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Δύο επιπλέον αστυνομικοί στη φρουρά Δανέλλη – Φύλαξη όλο το 24ωρο

15.01.2019 18:24
Δύο επιπλέον αστυνομικοί στη φρουρά Δανέλλη - Φύλαξη όλο το 24ωρο - Media

 

Δύο επιπλέον αστυνομικοί διατέθηκαν στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος φέρεται να δέχεται απειλές για τη στάση του για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από το μεσημέρι της Τρίτης, η διοίκηση της Αστυνομίας έχει διατάξει την φύλαξη του κ. Δανέλλη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου κι έχει ενισχύσει την σωματοφυλακή του κατά δύο άτομα, όπως αναφέρει το skai.gr.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του reader.gr, η απόφαση αυτή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ελήφθη μετά τα όσα κατήγγειλε ο κ. Δανέλλης το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανεξάρτητος βουλευτής προσκόμισε φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις απειλές που υπάρχουν κατά των παιδιών του και της συζύγου του.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Δανέλλης διεγράφη από το Ποτάμι και έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και ότι θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01