07/06/2020 07:21:50

Δύο επιπλέον αστυνομικοί στη φρουρά Δανέλλη - Φύλαξη όλο το 24ωρο

Δύο επιπλέον αστυνομικοί στη φρουρά Δανέλλη - Φύλαξη όλο το 24ωρο - Media

 

Δύο επιπλέον αστυνομικοί διατέθηκαν στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος φέρεται να δέχεται απειλές για τη στάση του για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από το μεσημέρι της Τρίτης, η διοίκηση της Αστυνομίας έχει διατάξει την φύλαξη του κ. Δανέλλη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου κι έχει ενισχύσει την σωματοφυλακή του κατά δύο άτομα, όπως αναφέρει το skai.gr.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του reader.gr, η απόφαση αυτή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ελήφθη μετά τα όσα κατήγγειλε ο κ. Δανέλλης το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανεξάρτητος βουλευτής προσκόμισε φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις απειλές που υπάρχουν κατά των παιδιών του και της συζύγου του.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Δανέλλης διεγράφη από το Ποτάμι και έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και ότι θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.