search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Μετά την Toblerone, οι συντηρητικοί «σηκώνουν μπαϊράκι» κατά της Gillete – και να γιατί (Videos)

16.01.2019 15:30
Μετά την Toblerone, οι συντηρητικοί «σηκώνουν μπαϊράκι» κατά της Gillete - και να γιατί (Videos) - Media

 

Δεν τα πάνε καλά με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες τελευταία πολλοί συντηρητικοί σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Και ο λόγος βεβαίως δεν είναι κάποιου είδους κριτική στον μονοπωλιακό καπιταλισμό ή κάτι αντίστοιχο, αλλά κάποιες επικοινωνιακές – εμπορικές κινήσεις τους.

Έτσι λοιπόν, μετά τον «πόλεμο» που κήρυξαν ακροδεξιοί στην Toblerone, ήρθε η σειρά της Gillete να προκαλέσει τη μήνιν των απανταχού (υπερ)συντηρητικών ανδρών λόγω ενός διαφημιστικού σποτ στο οποίο κηρύσσει ότι η αρρενωπότητα δεν πρέπει να ταυτίζεται με την «μάτσο» κουλτούρα που «κάνει τα στραβά μάτια» στη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών επειδή… «boys will be boys».

Το σποτάκι γρήγορα «έριξε» το youtube, ωστόσο στα social media προκλήθηκε ένα κύμα αγανάκτησης ανδρών που μάλλον θεώρησαν ότι θίγεται η αρρενωπότητά τους από τη μήνυμα της gillete. Καταγράφουν έτσι τους εαυτούς τους να πετάνε προϊόντα της εταιρείας στα σκουπίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52