search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στην Κάτω Κηφισιά – Ένας νεκρός

16.01.2019 17:20
Βόλος: Τον μαχαίρωσε στην πλάτη ο γείτονας - Media

 

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κάτω Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ, είδε τρία άτομα να βάζουν με τη βία μια ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο κατά τις 17.35. Τους καταδίωξε με την προσωπική του μηχανή στην Κηφισίας. Όπως ισχυρίζεται ο αστυνομικός, κάποια στιγμή οι άγνωστοι πέταξαν στον δρόμο την ηλικιωμένη και συνέχισαν τη διαδρομή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη κατά πάσα πιθανότητα έπεσε θύμα απάτης.

Έτσι, στη συνέχεια, κατά τα λεγόμενά του, ο αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του οχήματος των αγνώστων στη συμβολή της Οδού Δρόσου με την Κηφισίας. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, τα άτομα κατάφεραν να διαφύγουν.

Μετά από λίγη ώρα, στο «Υγεία» μεταφέρθηκε νεκρός ένας 36χρονος Ρομα από πυροβολισμό. Ερευνάται αν ο θάνατος του 36χρονου συνδέεται με το περιστατικό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01