19/09/2019 03:56:24

Διαμαρτυρία Βούτση για την επίθεση που δέχθηκε για τον γιο του - Αποχώρησε από ομιλία Καμμένου (Photo) 

Διαμαρτυρία Βούτση για την επίθεση που δέχθηκε για τον γιο του - Αποχώρησε από ομιλία Καμμένου (Photo)  - Media

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Κοινοβούλιο επί της Ψήφου Εμπιστοσύνης προχώρησε σε μία κίνηση η οποία ήταν μεν σιωπηρή αλλά είχε μεγάλο νόημα.

Ο Νίκος Βούτσης αποχώρησε από το προεδρείο όταν ανέβηκε στο βήμα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και τη θέση του πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής βρισκόταν στη θέση του όταν ξεκίνησαν οι δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών, με τον Βασίλη Λεβέντη και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο λόγος που ο κ. Βούτσης αποχώρησε από την ομιλία του κ. Καμμένου είναι η επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην Υπουργό Άμυνας για τον γιο του. 

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί ο Βούτσης, τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας», είχε πει ο κ. Καμμένος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.