13/12/2019 17:47:35

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για Σταύρο Θεοδωράκη και Κώστα Μπακογιάννη (Photos)

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για Σταύρο Θεοδωράκη και Κώστα Μπακογιάννη (Photos) - Media

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησαν μαζί το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, προσπαθώντας να πιάσουν τον «σφυγμό» της πρωτεύουσας.

Επισκέφθηκαν βιβλιοπωλεία, εμπορικά και καφέ, μίλησαν με εργαζόμενους αλλά και επισκέπτες της περιοχής και τους άκουσαν προσοχή, σε κεντρικά θέματα όπως η ασφάλεια, η καθαριότητα και το πράσινο.

Ακολούθως, κοντοστάθηκαν σε κατάστημα της περιοχής και είχαν εκτενή συζήτηση μετά τα όσα είδαν και άκουσαν. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στην οδό Σταδίου, στο σημείο που πριν από 9 χρόνια έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι, ενώ καταστράφηκαν μαγαζιά και οι ιστορικοί κινηματογράφοι «Αττικόν» και «Απόλλων».

Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι υποστήριξαν εξαρχής την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα με το επιχείρημα «οι πετυχημένοι πρέπει να συνεχίζουν», προσθέτοντας ότι τα χρόνια που ήταν περιφερειάρχης στην Στερεά Ελλάδα τα κόμματα παραμερίστηκαν και βγήκε αρκετή δουλειά με την συνεργασία πολιτών από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.