search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Χώρισαν οι δρόμοι Μπαρτζώκα – Χίμκι

21.01.2019 13:54
Χώρισαν οι δρόμοι Μπαρτζώκα - Χίμκι - Media

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χίμκι αποτελεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε μία απροσδόκητη εξέλιξη που ξάφνιασε άπαντες.

Επικαλούμενη τη κακή πορεία της ρωσικής ομάδας στην Ευρωλίγκα και τις δύο απανωτές ήττες (από Εφές και Ολυμπιακό) οι διοικούντες αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με τον Ρίμας Κουρτινάιτις να παίρνει τη θέση του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρισκόταν στον πάγκο της Χίμκι από το καλοκαίρι του 2017. Την περσινή σεζόν (2017/18) είχε εξαιρετική παρουσία, με την ρωσική ομάδα να προκρίνεται στα playoffs της EuroLeague, και να φτάνει μέχρι τον τελικό της VTB League, όπου έχασε τον τίτλο από την ΤΣΣΚΑ.

Την φετινή σεζόν, οι τραυματισμοί βασικών παικτών, με σημαντικότερο αυτόν του Αλεξέι Σβεντ στο χέρι, είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω η Χίμκι στην κούρσα της εισόδου στην 8αδα στην EuroLeague, αφού έπειτα από 19 αγώνες έχει ρεκόρ 7-12 και βρίσκεται στην 13η θέση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01