search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Σκοπιανά ΜΜΕ: Ζάεφ-Αχμέτι βρήκαν υποψήφιο διάδοχο του Ιβάνοφ – Τι ζήτησε η αλβανική πλευρά

23.01.2019 13:45
Αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου του Ζάεφ - Media

 

Σε συμφωνία αναφορικά με τον υποψήφιο διάδοχο του Γκιόργκι Ιβάνοφ στην προεδρία του κράτους της ΠΓΔΜ φέρονται να έφτασαν ο Ζόραν Ζάεφ και ο κυβερνητικός του εταίρος, Αλί Αχμέτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το minareport.com, Ζάεφ και Αχμέτι πρόκειται να στηρίξουν από κοινού υποψήφιο στις εκλογές της ερχόμενης Άνοιξης, πιθανότατα τον νυν υπουργό Εσωτερικών Όλιβερ Σπασόβσκι.

Πρόκειται για πρόταση του Ζάεφ την οποίαν η πλευρά Αχμέτι έκανε δεκτή, ζητώντας ο επόμενος υποψήφιος πρόεδρος που θα έχει την στήριξη του κόμματος του Ζόραν Ζάεφ, το 2024, να είναι Αλβανός.

Σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα ο Αχμέτι ζήτησε ακόμα, σε περίπτωση εκλογής του Σπασόβσκι στην προεδρία, στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας να είναι επίσης Αλβανός, όρο που φέρεται να έκανε επίσης δεκτό ο Ζάεφ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01