13/12/2019 08:28:17

Η απίστευτη δικαιολογία του Αριστείδη Φωκά: Γιατί έχασα τη ψηφοφορία (Video) 

Το κυλικείο της Βουλής δεν πουλά γκαζόζες! - Ο Αριστείδης Φωκάς πώς ήπιε;  - Media

 

Ολιγόλεπτο χάος επικράτησε στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης, στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του Δημοσίου Τομέα. 

Λίγο πριν από την ψηφοφορία, ο Μάκης Βορίδης έθεσε θέμα πλειοψηφίας με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος να προσπαθεί να εξηγήσει τον κανονισμό της Βουλής. Κι όταν η σειρά ήταν των Ανεξάρτητων Ελλήνων να κάνουν γνωστή την πρόθεσή τους ο Αριστείδης Φωκάς ήταν απών. 

Επιστρέφοντας ο κ. Φωκάς στη ψηφοφορία, δικαιολογήθηκε χρησιμοποιώντας μία απίστευτη δικαιολογία. Αυτή της… τουαλέτας. 

«Ξεκινάει η ψηφοφορία εκείνη τη στιγμή, επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο κυλικείο της βουλής, πήγα στην τουαλέτα για δύο λεπτά. Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Σταματήσατε τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή έλειψα», είπε ο Αριστείδης Φωκάς. 

Δηλαδή, αν το διαβάσατε καλά, ο βουλευτής δικαιολογήθηκε ως άλλο γυμνασιόπαιδο για την απουσία του λέγοντας ότι ήπιε αναψυκτικό και αυτό του δημιούργησε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα. 

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Φωκάς περιγράφει εκνευρισμένος, μάλιστα, το δράμα του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.