19/10/2019 19:26:08

Συνελήφθη μεγαλογιατρός με ιατρείο στο Κολωνάκι - Έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθείς

Συνελήφθη μεγαλογιατρός με ιατρείο στο Κολωνάκι - Έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθείς - Media

 

Στη σύλληψη 50χρονου γιατρού ο οποίος έπαιρνε φακελάκια από ασθενείς προχώρησε η αστυνομία.

Ο συλληφθείς ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικήςεργάζεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας και διατηρεί ιατρείο στο Κολωνάκι.

Ο γιατρός συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Συγκεκριμένα, ζήτησε και πήρε φακελάκι με προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να χειρουργήσει δήθεν ασθενή, παρακάμπτοντας την λίστα αναμονής. 

Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία ασθενούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ασθενούς, ο γιατρός του ζήτησε το πρώτο φακελάκι τον Ιούνιο οπότε και υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, καθώς διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Το δεύτερο φακελάκι του το ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση στην οποία τον υπέβαλε και το τρίτο όπου ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε επίσκεψη του ασθενούς, λέγοντας του ότι από την δεύτερη επέμβαση εκκρεμεί να του δώσει το ποσό των 600 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.