search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Θύμα απάτης η Πάολα: Μάνατζερ – μαϊμού «έγδυνε επιχειρηματίες

02.02.2019 11:31
Θύμα απάτης η Πάολα: Μάνατζερ - μαϊμού «έγδυνε επιχειρηματίες  - Media

 

Φυλάκιση τριών ετών επιβλήθηκε σε γυναίκα που «θησαύριζε» στην πλάτη της Πάολας, καθώς υποδυόταν τη μάνατζερ της αοιδού προκειμένου να αποσπά χρήματα από επιχειρηματία στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την espresso, η 39χρονη -όπως απεδείχθη κατά την ακροαματική διαδικασία- κατάφερε μεταξύ άλλων να αποσπάσει εν μια νυκτί 5.000 ευρώ από ιδιοκτήτη γνωστού νυχτερινού κέντρου στην Αγία Νάπα, πείθοντάς τον ότι θα έφερνε την Πάολα για μία εμφάνιση στο μαγαζί του.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα τηλεφώνησε στο κέντρο διασκέδασης για να κάνει κράτηση για μια παρέα 10 ατόμων, για να απολαύσουν γνωστό καλλιτέχνη που θα τραγουδούσε στο κατάστημα, περνώντας, μάλιστα από το κέντρο προκειμένου να συνεννοηθεί για την προκαταβολή της! Συστήθηκε στον ιδιοκτήτη ως η μάνατζερ της λαϊκής τραγουδίστριας, προτείνοντάς του να τη φέρει για μία γκεστ εμφάνιση αντί 16.000 ευρώ!

Ο άτυχος άνδρας πείστηκε από τα λεγόμενά της και δέχθηκε να της δώσει απευθείας το ποσό των 5.000 ευρώ για την επισφράγιση της επαγγελματικής συμφωνίας, ενώ ήταν τόσο ευχαριστημένος από το αναπάντεχο deal, που την κέρασε και την προκαταβολή για την κράτηση της παρέας της.

Ωστόσο, από την ώρα που η 39χρονη πήρε τα χρήματα στο χέρι, έγινε… καπνός! Μάταια ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ περιττό να αναφέρουμε ότι η Πάολα ουδέποτε έκανε την εμφάνισή της στο μαγαζί.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της espresso, η 39χρονη, η οποία κρίθηκε ένοχη για απάτη, μετρά στο ενεργητικό της και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κατά τις οποίες προσποιούταν τη μάνατζερ καλλιτεχνών και ποδοσφαιριστών, ενώ άλλες φορές παρίστανε το μεγαλοστέλεχος ναυτιλιακής ή την επαγγελματία που έφερνε εργαζομένους από το εξωτερικό για να δουλέψουν στην Κύπρο.

Μόνο στη Λευκωσία εξαπάτησε 18 άτομα, αποσπώντας περισσότερα από 100.000 ευρώ, κατάφερε να εξαπατήσει το ίδιο άτομο… 10 φορές. Η υπόθεση έχει πάρει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία του ίδιου του συζύγου της, ο οποίος την κατήγγειλε στην Αστυνομία για να τη συνετίσει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01