search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:47
MENU CLOSE

My style rocks: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο τελικός;

02.02.2019 12:12
My Style Rocks: Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που μπαίνει στο ριάλιτι μόδας - Media

 

Για σχεδόν πέντε μήνες τα διαγωνιζόμενα κορίτσια του My style rocks πρότειναν το στυλ τους στους τηλεθεατές και κρίθηκαν αναλόγως από τους Στέλιο Κουδουνάρη, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Αργυρόπουλο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συντονίζει το show κάθε απόγευμα στην ΣΚΑΙ.

Η αυλαία έπεσε το βράδυ της Παρασκευής με την Φωτεινή Τράκα να κερδίζει το στέμμα και το έπαθλο των 30.000 ευρώ του My style rocks!

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του My style rocks!

Τι τηλεθέαση σημείωσε ο τελικός του show;

Στο γενικό σύνολο το My style rocks συγκέντρωσε ποσοστό 20,3% με το show να αγγίζει και το 26,2% λίγο πριν τις 12 το βράδυ, ενώ στο κοινό 18 – 54 σημείωσε ποσοστό 18% κατά μέσο όρο. Τόσο το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» και η ξένη ταινία που ακολούθησε, όσο και η ελληνική ταινία στον Alpha κέρδισαν μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών το βράδυ της Παρασκευής.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:45