search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:39
MENU CLOSE

ΕΣΡ: Ήρθε η ώρα για τα μετοχολόγια των ραδιοφώνων

04.02.2019 17:07
Σύγκρουση κυβέρνησης-ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών εξαιτίας της ΕΕΤΤ - Media

 

Ήρθε η ώρα για τα μετοχολόγια των ραδιοφωνικών σταθμών.

Σύμφωνα με απόφαση της Ολομελείας του Ε.Σ.Ρ. της 29.1.2019, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί τα στοιχεία των οποίων καταγράφονται στον οικείο πίνακα του ιστοχώρου του ΕΣΡ (www.esr.gr/ραδιόφωνο/Λειτουργούντες ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά Νομό) οφείλουν να υποβάλουν τα προβλεπόμενα έγγραφα για την ενημέρωση του Μητρώου Επιχειρήσεων του Τμήματος Ελέγχου Διαφάνειας του ΕΣΡ ως εξής:

– Από Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου μέχρι Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 οι σταθμοί που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων.

– Από Δευτέρα 4 Μαρτίου μέχρι Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 οι σταθμοί που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου.

– Από Δευτέρα 18 Μαρτίου μέχρι Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 οι σταθμοί που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Θεσσαλίας, Κρήτης και νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:38