search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με την επικαιροποίηση στοιχείων που ζητά ο ΕΔΟΕΑΠ

07.02.2019 16:26
Μείωση εισφορών στον ΕΔΟΕΑΠ - Media

 

Μήνυμα προς όλους τους ασφαλισμένους του ταμείου απευθύνει ο ΕΔΟΕΑΠ για να επικαιροποιήσουν διαδικτυακά τα στοιχεία τους μέσω της πλατφόρμας του Taxis, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου του 2019.

Κατά την πρώτη εβδομάδα συμμετείχαν 4.354 ασφαλισμένοι και συνολικά έως τώρα η συμμετοχή φθάνει τους 4.889. Σύμφωνα με τον Οργανισμό, οι ασφαλισμένοι του ταμείου φτάνουν συνολικά τους 17.500. Μάλιστα, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου προχώρησαν σε έλεγχο και συμπλήρωση των στοιχείων στο πλαίσιο της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» (edoeap.gr) 535 ασφαλισμένοι.

Η επικαιροποίηση των στοιχείων είναι απαραίτητη για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης, που είναι αναγκαία και για τη μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 3 Ιουνίου, κατά την οποία κρίνεται το μέλλον του Οργανισμού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Σημειώνεται ότι τότε εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης της εισφοράς του 2% για το ταμείο των ΜΜΕ.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι για τη διασφάλιση και την περιφρούρηση των προσωπικών δεδομένων η πρόσβαση γίνεται με τους μοναδικούς κωδικούς Taxisnet. Μην το ξεχάσετε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01