13/11/2019 00:37:13

Τι συμβαίνει με την επικαιροποίηση στοιχείων που ζητά ο ΕΔΟΕΑΠ

Μείωση εισφορών στον ΕΔΟΕΑΠ - Media

 

Μήνυμα προς όλους τους ασφαλισμένους του ταμείου απευθύνει ο ΕΔΟΕΑΠ για να επικαιροποιήσουν διαδικτυακά τα στοιχεία τους μέσω της πλατφόρμας του Taxis, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου του 2019.

Κατά την πρώτη εβδομάδα συμμετείχαν 4.354 ασφαλισμένοι και συνολικά έως τώρα η συμμετοχή φθάνει τους 4.889. Σύμφωνα με τον Οργανισμό, οι ασφαλισμένοι του ταμείου φτάνουν συνολικά τους 17.500. Μάλιστα, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου προχώρησαν σε έλεγχο και συμπλήρωση των στοιχείων στο πλαίσιο της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» (edoeap.gr) 535 ασφαλισμένοι.

Η επικαιροποίηση των στοιχείων είναι απαραίτητη για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης, που είναι αναγκαία και για τη μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 3 Ιουνίου, κατά την οποία κρίνεται το μέλλον του Οργανισμού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Σημειώνεται ότι τότε εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης της εισφοράς του 2% για το ταμείο των ΜΜΕ.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι για τη διασφάλιση και την περιφρούρηση των προσωπικών δεδομένων η πρόσβαση γίνεται με τους μοναδικούς κωδικούς Taxisnet. Μην το ξεχάσετε…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.