search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Το ΕΣΡ καλεί τους ενδιαφερόμενους καναλάρχες για τις δύο κενές άδειες

08.02.2019 07:58
ΕΣΡ: Απορρίφθηκε η αίτηση του Over Fm – Δεν πήρε άδεια λειτουργίας - Media

 

Ανοιχτή πρόσκληση, μέσα από τον ιστότοπό του, απηύθυνε το ΕΣΡ στους ενδιαφερόμενους για τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο καλεί, σήμερα, Παρασκευή, στις 10 π.μ., στα γραφεία του, όσους επίδοξους καναλάρχες το επιθυμούν για μία πρώτη διερεύνηση των προθέσεων τους.

«Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο πλαίσιο της προκήρυξης 1/2019 για τη χορήγηση δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, με ανάρτηση στον ιστότοπό του http://www.esr.gr καλεί τους ενδιαφερόμενους, αν το επιθυμούν, να προσέλθουν στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019 και ώρα 10 π.μ.», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μέχρι αυτή την ώρα, ο μόνος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι ο εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης (Βήμα, Νέα, Παραπολιτικά), ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο έχει καταθέσει φάκελο για να διεκδικήσει άδεια γενικού περιεχομένου.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το αν μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου, που είναι και η καταλυτική ημερομηνία για αιτήσεις, θα υπάρξει κάποιος ακόμη φάκελος εκτός του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Αν, μάλιστα, υπάρξουν περισσότεροι από δύο επίδοξοι καναλάρχες, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:02