11/08/2020 15:37:08

Μητέρα αρνείται να εμβολιάσει τα πέντε παιδιά της γιατί «τα προστατεύει ο Χριστός»

Μητέρα αρνείται να εμβολιάσει τα πέντε παιδιά της γιατί «τα προστατεύει ο Χριστός» - Media

 

Τι και αν η εποχική γρίπη έχει οδηγήσει στον θάνατο εκατοντάδες ανθρώπους παγκοσμίως, με πολλά θανατηφόρα κρούσματα να καταγράφονται και στη χώρα μας;

Υπάρχουν γονείς που εξακολουθούν να αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Πρόκειται για το περίφημο «κίνημα κατά των εμβολιασμών» που από την Αμερική κατέκτησε σύντομα μεγάλο τμήμα του δυτικού κόσμου. Η μίξη προκαταλήψεων και συνωμοσιολογίας έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο πολλοί ενήλικες αλλά και πολλά μικρά παιδιά να μην έχουν πραγματοποιήσει τα βασικότερα εμβόλια, με αποτέλεσμα να επανεμφανίζονται ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες.

Μία τέτοια μητέρα εντόπισε ο Independent. Έγραψε σε μία ομάδα του facebook:

«Έχω πέντε παιδιά και δεν θα εμβολιάσω ποτέ. Προστατεύονται από τον Ιησού επειδή ξέρω ότι η πίστη σε βοηθά να περπατήσεις στον ίσιο δρόμο. Οι ίδιοι άνθρωποι που μου λένε να εμβολιάσω (τα παιδιά μου) είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μου λένε ότι ο Θεός δεν δημιούργησε θαυματουργικά τον κόσμο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.