search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:58
MENU CLOSE

Από την πασαρέλα του «My style rocks» υποψήφια στις εκλογές

09.02.2019 12:54
Από την πασαρέλα του «My style rocks» υποψήφια στις εκλογές  - Media

 

Την υποψηφιότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε παίκτρια του «My style rocks». 

Η 30χρονη Έφη Αναστασοπούλου από τη Σύρο, η οποία αποχώρησε οικιοθελώς από τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, έγραψε: «Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους. Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου».

Η Έφη Αναγνωστοπούλου είναι πτυχιούχος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση Γλωσσολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο European project management, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βενετίας.

Από το 2015 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη διεθνών σχέσεων κι επικοινωνίας, ασχολείται με την συγγραφή και υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:56