search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:43
MENU CLOSE

Κυνηγούσε καβούρια στην παραλία και ένας κροκόδειλος τον έκανε μια χαψιά

14.02.2019 10:13
Και όμως κάποτε υπήρχαν κροκόδειλοι που έτρωγαν μόνο φυτά και φρούτα  - Media

 

Ο Μουρ Ταχίρ βρισκόταν στην παραλία στη Μαλαισία με τον 5χρονο ανιψιό του και κυνηγούσαν καβούρια. Ο άνδρας και το παιδί γελούσαν και έτρεχαν στην άμμο και στα βράχια. Κάποια στιγμή ο μικρός είδε μέσα στη θάλασσα να κινείται κάτι. Το έδειξε στον θείο του, ο οποίος πλησίασε επικίνδυνα…

Ένας τεράστιος κροκόδειλος του αλμυρού νερού, παραμόνευε κάτω από το νερό. Άνοιξε τα σαγόνια του και κατακρεούργησε τον άτυχο άνδρα.

Ο μικρούλης έβλεπε το κεφάλι του θείου του να ανεβαίνει ψηλά στο νερό και στη συνέχεια να βυθίζεται με ταχύτητα πάλι μέσα. Πολλές φορές. Ο άνδρας εκλιπαρούσε για βοήθεια αλλά στην παραλία δεν βρισκόταν κανείς.

Οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού παρατηρούνται συχνά σε ποτάμια και σε παραλίες στις πολιτείες της Μαλαισίας στο Βορνέο, τη Σαμπάχ και το Σαραουάκ. Συχνά το μήκος τους αγγίζει τα 7 μέτρα. Πρόσφατα η κυβέρνηση εξέδωσε άδειες κυνηγιού των κροκοδείλων για να μειωθεί ο αριθμός τους, θεωρώντας έτσι ότι θα μειωθούν και οι επιθέσεις τους απέναντι σε ανθρώπους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01