search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος για Brexit: Μόνο με θαύμα σώζεται η κατάσταση

15.02.2019 17:55
Κατρούγκαλος για Brexit: Μόνο με θαύμα σώζεται η κατάσταση - Media

 

Δηλώσεις στο BBC Radio 4 έκανε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την ανακοίνωση του διορισμού του στη θέση του υπουργού Εξωτερικών. Ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στην ήττα της Τερέζα Μέι, που απηύθυνε έκκληση στους βουλευτές για περισσότερο χρόνο για τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

«Περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Είναι πολύ, πολύ δύσκολο να είμαι αισιόδοξος για το Brexit υπό αυτές τις συνθήκες» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος. Μάλιστα, δεν θεωρεί αναμενόμενο να υπάρξει νέο άνοιγμα των διαπραγματεύσεων εκ μέρους της ΕΕ, καθώς χρειάστηκαν δυόμιση χρόνια για την παρούσα συμφωνία!

«Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα θαύμα. Τα θαύματα συμβαίνουν, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τι είδους θαύμα θα είναι αυτό που θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση» πρόσθεσε δείχνοντας τη δυσκολία της κατάστασης και την απαισιοδοξία του σχετικά με ένα «νέο» Brexit.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38