22/09/2019 20:51:36

Ο διαιτητής Αναστόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν σφυρίζει ξανά μέχρι νεωτέρας

Ο διαιτητής Αναστόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν σφυρίζει ξανά μέχρι νεωτέρας - Media

 

Αρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία.

Μόλις μία μέρα μετά την επιθυμία του Ολυμπιακού μέσω ανακοίνωσης να εξαιρείται από τα δικά του ματς, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ ζητώντας μέχρι νεοτέρας να μην σφυρίζει σε παιχνίδια διοργανώσεων της ΕΟΚ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής μεταξύ άλλων ανέφερε στην επιστολή.... «Παρακαλώ όπως δε χρησιμοποιηθώ σε αγώνες πρωταθλημάτων σας μέχρι νεωτέρας σε προσωπικούς λόγους».

Επίσης την Κυριακή ενημέρωσε πως λόγω ίωσης θα απέχει από τα τεστ των διαιτητών της Α1. Σε αυτά τα τεστ δε θα συμμετείχε αφού ως διεθνής που είναι τα έχει περάσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά έπρεπε να βρίσκεται ως φυσική παρουσία, κάτι το οποίο δε θα συμβεί. Την επόμενη Πέμπτη άλλωστε έχει υποχρώσεις στην FIBA και θα μεταβεί στο εξωτερικό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.