23/01/2021 03:21:31

Γάμος - υπερπαραγωγή Λιβανέζων αλά "Mamma mia" στη Σκόπελο

Γάμος - υπερπαραγωγή Λιβανέζων αλά "Mamma mia" στη Σκόπελο - Media

 

Το νησί της Σκοπέλου, που έγινε διεθνώς γνωστό μέσω της ταινίας "MAMMA MIA" προσελκύει μελλόνυμφα ζευγάρια από όλον τον κόσμο, ακόμη και μεγιστάνες από τον Λίβανο, που διοργανώνουν γάμους υπερπαραγωγή.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Αθηνά Ντάκη ανέφερε στον Ταχυδρόμο, ότι περίπου 150 γάμοι τελούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με φόντο της περιοχές που προβλήθηκαν από την ταινία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο γάμος υπερπαραγωγή που τέλεσαν την περσινή σεζόν στην παραλία Λιμνονάρι πάμπλουτος παραγωγός ταινιών από τον Λίβανο και η κόρη μεγαλοεπιχειρηματία, με καλεσμένους 50 άτομα.

Το σκηνικό ήταν πολυτελές και συνεχίστηκε με ένα πάρτι υπερπαραγωγή στην παραλία, χολιγουντιανών προδιαγραφών και κυριαρχούσε η πολυτέλεια σύμφωνα με το σκηνικό της ταινίας.

"Η προβολή της ταινίας αλλά και κάθε παραγωγής που έχει γυριστεί στο νησί έχουν συμβάλει στην ποιοτική ναβάθμιση του τουρισμού. Τα ζευγάρια που θέλουν να πατρευτούν στη Σκόπελο προέρχονται από διάφορες χώρες από την Ευρώπη μέχρι τη Νότια Αφρική και έχουν όλοι δει την ταινία" δήλωσε η αντιδήμαρχος.

Πηγή: Ταχυδρόμος

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.