search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Διέκοψαν τη μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα στο Ιράν, επειδή ο διαιτητής ήταν γυναίκα και φορούσε σορτς (Photos)

19.02.2019 08:49
Διέκοψαν τη μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα στο Ιράν, επειδή ο διαιτητής ήταν γυναίκα και φορούσε σορτς (Photos)  - Media

 

Ο σκοταδισμός σε όλο του το μεγαλείο. Στο Ιράν διέκοψαν τη μετάδοση από την τηλεόραση αγώνα του Γερμανικού πρωταθλήματος, επειδή είχε γυναίκα διαιτητή που φορούσε σορτς.

Ο αγώνας ήταν μεταξύ της Άουγκσμπουργκ και της Μπάγιερν Μονάχου και διαιτήτευε η Βινιάνα Στάινχαουζ. Σύμφωνα με την Deutsche Welle την απόφαση πήρε το κρατικό κανάλι IRIB επικαλούμενο τον Ισλαμικό νόμο που απαγορεύει την μετάδοση εικόνων γυναικών να φοράνε σορτς στην τηλεόραση.

Ενώ η ανταποκρίτρια του γερμανικού καναλιού ARD στο Ιράν, Νάταλι Αμίρι έγραψε: «ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή! Και ποιος φταίει για αυτό: ξανά η Βίβιαν. Η Βίβιαν Στάινχαους είναι γυναίκα και φοράει σορτς. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μεταδοθεί από την ιρανική κρατική τηλεόραση».

Αυτό έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν με την ίδια διαιτητή και όταν η τηλεόραση την έδειχνε ο Ιρανός σκηνοθέτης, άλλαζε πλάνα και έδειχνε κόσμο από την εξέδρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:02